Montagebedrijf

Op zoek naar een professioneel montagebedrijf?

Bent u op zoek naar een professioneel montagebedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van de ontwikkeling van hoogwaardige producten en subassemblies? Bij Roosen Mechatronics hebben we veel ervaring op dit gebied. We staan dan ook altijd klaar om voor u aan de slag te gaan en een product af te leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit die er op dit gebied te krijgen is. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en uw vragen aan ons stellen. We kunnen ook een afspraak maken waarin we samen met u bekijken wat er allemaal mogelijk is bij ons bedrijf.

Aan het werk met montagebedrijven

Als u voor de productie van een eindproduct of halffabricaat een montagebedrijf zoekt, dan is het goed om een aantal verschillende montagebedrijven met elkaar te vergelijken. U zult dan zien dat u bij Roosen Mechatronics dan aan het juiste adres bent. Ons bedrijf is al meer dan 15 jaar actief op het gebied van producten en subassemblies. We zijn vooral werkzaam voor de medische sector, de gezondheidssector en de high end industriele markt. De producten die wij voor onze klanten maken worden geproduceerd in Eersel, maar letterlijk over de hele wereld ingezet.

Meer weten over Roosen Mechatronics?

Roosen Mechatronics is onderdeel van de Roosen Groep. Dit is een groep bedrijven die bestaat uit maar liefst 11 verschillende onderdelen. We hebben wereldwijd meer dan 300 werknemers, die zich allemaal volledig inzetten om voor u zo goed mogelijke producten te maken. U kunt bij ons de gehele productie en inkoop van uw producten aan ons uitbesteden. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat u straks een product krijgt dat helemaal aan uw strenge eisen voldoet. Wilt u hier meer over weten? U kunt dan altijd even op onze website kijken bij de uitgebreide informatie, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak met ons maken om onze specialiteiten eens met ons door te nemen.

Roosen Mechatronics

Markten

Medische Markt

Gezondheidszorg

High-End Producten

Roosen Machining bestaat uit verspaningslocaties (draai-, frees-, slijpbewerkingen) in Valkenswaard en Kanpur (India).

Met deze combinatie kunnen we hét verschil maken en u compleet ontzorgen.

Met onze Engineering hebben we de kennis & kunde voor het aanmaken, uitwerken en optimaliseren van uw idee/ontwerp.

Het maximaliseren van o.a. functionaliteit en maakbaarheid – de kostprijs wordt grotendeels bepaald in het ontwerp.

Met onze plaatlasers, 3D buislaser en ponsmachine maken we snel en vakkundig onderdelen aan.

Onze lasspecialisten en lasrobots (Staal, Alu. en RVS) brengen vervolgens flexibel en efficiënt de delen samen.

Roosen Mechatronics

Projecten

Geurloze omgeving in de zorg

Mobilizing Healthcare

Roosen Mechatronics

Contact

Roosen Mechatronica BV.

Kerver 1
5521DA Eersel
The Netherlands

T. +31 (0)497 517 171
E. info@roosenindustries.com

ContactFormulier

© Copyright 2018 - Roosen Mechatronica