Montagebedrijf

Op zoek naar een professioneel montagebedrijf?

Bent u op zoek naar een professioneel montagebedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van de ontwikkeling van hoogwaardige producten en subassemblies? Bij Roosen Mechatronics hebben we veel ervaring op dit gebied. We staan dan ook altijd klaar om voor u aan de slag te gaan en een product af te leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit die er op dit gebied te krijgen is. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en uw vragen aan ons stellen. We kunnen ook een afspraak maken waarin we samen met u bekijken wat er allemaal mogelijk is bij ons bedrijf.

Aan het werk met montagebedrijven

Als u voor de productie van een eindproduct of halffabricaat een montagebedrijf zoekt, dan is het goed om een aantal verschillende montagebedrijven met elkaar te vergelijken. U zult dan zien dat u bij Roosen Mechatronics dan aan het juiste adres bent. Ons bedrijf is al meer dan 15 jaar actief op het gebied van producten en subassemblies. We zijn vooral werkzaam voor de medische sector, de gezondheidssector en de high end industriele markt. De producten die wij voor onze klanten maken worden geproduceerd in Eersel, maar letterlijk over de hele wereld ingezet.

Meer weten over Roosen Mechatronics?

Roosen Mechatronics is onderdeel van de Roosen Groep. Dit is een groep bedrijven die bestaat uit maar liefst 11 verschillende onderdelen. We hebben wereldwijd meer dan 300 werknemers, die zich allemaal volledig inzetten om voor u zo goed mogelijke producten te maken. U kunt bij ons de gehele productie en inkoop van uw producten aan ons uitbesteden. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat u straks een product krijgt dat helemaal aan uw strenge eisen voldoet. Wilt u hier meer over weten? U kunt dan altijd even op onze website kijken bij de uitgebreide informatie, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak met ons maken om onze specialiteiten eens met ons door te nemen.

Roosen Mechatronics

Markten

Medische Markt

Gezondheidszorg

High-End Producten

Roosen Machining bestaat uit verspaningslocaties (draai-, frees-, slijpbewerkingen) in Valkenswaard en Kanpur (India).

Met deze combinatie kunnen we hét verschil maken en u compleet ontzorgen.

Met onze Engineering hebben we de kennis & kunde voor het aanmaken, uitwerken en optimaliseren van uw idee/ontwerp.

Het maximaliseren van o.a. functionaliteit en maakbaarheid – de kostprijs wordt grotendeels bepaald in het ontwerp.

Met onze plaatlasers, 3D buislaser en ponsmachine maken we snel en vakkundig onderdelen aan.

Onze lasspecialisten en lasrobots (Staal, Alu. en RVS) brengen vervolgens flexibel en efficiënt de delen samen.

Roosen Mechatronics

Projecten

Geurloze omgeving in de zorg

Mobilizing Healthcare

Roosen Mechatronics

Contact

Roosen Mechatronica BV.

Kerver 1
5521DA Eersel
The Netherlands

T. +31 (0)497 517 171
E. info@roosenindustries.com

ContactFormulier

© Copyright 2018 - Roosen Mechatronica

Roosen Mechatronica heeft vele producten/projecten in haar portfolio relateert aan de medische markt. Denk hierbij aan samenstellingen/sub-samenstellingen voor MRI toepassing of verwerking van vloeistoffen.

Deze markt heeft 2 belangrijke kenmerken: hoge kwaliteit en hoge reproduceerbaarheid. Dit is cruciaal voor de eindgebruiker / patiënt en dit zijn zaken waar wij goed op ingericht zijn.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

 

Roosen Mechatronica is uw partner in producten voor de gezondheidszorg. Producten waar vele mensen van afhangen in de dagelijkse zorg.

Voorbeeld producten die we bij Roosen reeds maken en samenstellen als eindproduct: ziekenhuisbed, slimme afval dispenser, etc. Veelal binnen onze groep wordt het merendeel van de onderdelen vervaardigd en de complete inkoop van onderdelen verzorgt. Een 1-stop shop voor onze klanten.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

 

Een hoog kwaliteitsproduct schokdempers voor voertuigen voor normaal gebruik en competitie doeleinden, denk hierbij aan Race, Autocross, Quads, etc.
Op hoog / professioneel niveau denk aan o.a. de FIA GT, FIA WTCC Championship, World Challenge Championship, 24 Hours of Spa, 24 Hours of Le Mans.
Kortom een product wat moet presteren onder hoge druk.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

 

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

Voorbeeld Project

Een fijne woon- en werkomgeving waar geen vuiltje aan de lucht is. Voor zorginstellingen is dat niet altijd even vanzelfsprekend. Nare geuren als gevolg van incontinentieafval brengen niet die huiselijke beleving die je bewoners en hun bezoekers wilt meegeven.

Aspecten: Elektrische, Pneumatische en Mechanische samenstelling.
Facetten: Plaat- en Freesbewerkingen, Inkoopdelen en de complete assemblage van dit eindproduct.

 

 

Voorbeeld Product/Project

De röntgenstretcher is speciaal ontworpen voor gebruik in de medische zorg met het oog op het minimaliseren en voorkomen van transfers. De patiënt kan op deze stretcher worden gediagnostiseerd met behulp van röntgenopnames middels een C-boog en direct worden behandeld (traumaletsel of scopieën).

Aspecten: Hydraulische, Elektrische en Mechanische samenstelling
Facetten: Plaat- en freesbewerkingen, Inkoopdelen en de complete assemblage van dit eindproduct.