Mechatronica machinebouw

Mechatronica machinebouw bij Roosen Mechatronica

Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van mechatronica? Dan bent u bij Roosen Mechatronica aan het juiste adres. We hebben namelijk mensen en machines klaarstaan die ervoor gaan zorgen dat u de juiste producten en halffabricaten geleverd krijgt. Wij vinden het heel belangrijk om u de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren die er te krijgen is. Wij werken bijvoorbeeld voor de medische sector, de gezondheidszorg en voor bedrijven die high end metalen onderdelen nodig hebben. U vindt ons bedrijf in Eersel, waar vandaan wij uw producten zo efficient mogelijk maken.

Machinebouw door mechatronica

Roosen mechatronica is het beste bedrijf als u op zoek bent naar een expert op het gebied van alles wat mechatronica te maken heeft. We raden u dan ook aan om eens een kijkje bij ons in het assortiment te komen nemen als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is. Ons bedrijf is onderdeel van de Roosen Groep, een keten bedrijven die alle facetten van de metaalbewerking in huis hebben. Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak met ons te maken en alle mogelijkheden op het gebied van mechatronica met ons door te nemen.

Machinebouw en mechatronica

Bij Roosen Mechatronica gebruiken we de beste machines die er te krijgen zijn. De mensen die bij ons werken hebben veel ervaring met de productie van halffabricaten en eindproducten en helpen u ook graag aan een product dat honderd procent perfect is afgewerkt. Wilt u weten wat voor mogelijkheden wij u te bieden hebben? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. We staan altijd klaar om u advies te geven.

Roosen Mechatronics

Markten

Medische Markt

Gezondheidszorg

High-End Producten

Roosen Machining bestaat uit verspaningslocaties (draai-, frees-, slijpbewerkingen) in Valkenswaard en Kanpur (India).

Met deze combinatie kunnen we hét verschil maken en u compleet ontzorgen.

Met onze Engineering hebben we de kennis & kunde voor het aanmaken, uitwerken en optimaliseren van uw idee/ontwerp.

Het maximaliseren van o.a. functionaliteit en maakbaarheid – de kostprijs wordt grotendeels bepaald in het ontwerp.

Met onze plaatlasers, 3D buislaser en ponsmachine maken we snel en vakkundig onderdelen aan.

Onze lasspecialisten en lasrobots (Staal, Alu. en RVS) brengen vervolgens flexibel en efficiënt de delen samen.

Roosen Mechatronics

Projecten

Geurloze omgeving in de zorg

Mobilizing Healthcare

Roosen Mechatronics

Contact

Roosen Mechatronica BV.

Kerver 1
5521DA Eersel
The Netherlands

T. +31 (0)497 517 171
E. info@roosenindustries.com

ContactFormulier

© Copyright 2018 - Roosen Mechatronica

Roosen Mechatronica heeft vele producten/projecten in haar portfolio relateert aan de medische markt. Denk hierbij aan samenstellingen/sub-samenstellingen voor MRI toepassing of verwerking van vloeistoffen.

Deze markt heeft 2 belangrijke kenmerken: hoge kwaliteit en hoge reproduceerbaarheid. Dit is cruciaal voor de eindgebruiker / patiënt en dit zijn zaken waar wij goed op ingericht zijn.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

 

Roosen Mechatronica is uw partner in producten voor de gezondheidszorg. Producten waar vele mensen van afhangen in de dagelijkse zorg.

Voorbeeld producten die we bij Roosen reeds maken en samenstellen als eindproduct: ziekenhuisbed, slimme afval dispenser, etc. Veelal binnen onze groep wordt het merendeel van de onderdelen vervaardigd en de complete inkoop van onderdelen verzorgt. Een 1-stop shop voor onze klanten.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

 

Een hoog kwaliteitsproduct schokdempers voor voertuigen voor normaal gebruik en competitie doeleinden, denk hierbij aan Race, Autocross, Quads, etc.
Op hoog / professioneel niveau denk aan o.a. de FIA GT, FIA WTCC Championship, World Challenge Championship, 24 Hours of Spa, 24 Hours of Le Mans.
Kortom een product wat moet presteren onder hoge druk.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

 

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

Voorbeeld Project

Een fijne woon- en werkomgeving waar geen vuiltje aan de lucht is. Voor zorginstellingen is dat niet altijd even vanzelfsprekend. Nare geuren als gevolg van incontinentieafval brengen niet die huiselijke beleving die je bewoners en hun bezoekers wilt meegeven.

Aspecten: Elektrische, Pneumatische en Mechanische samenstelling.
Facetten: Plaat- en Freesbewerkingen, Inkoopdelen en de complete assemblage van dit eindproduct.

 

 

Voorbeeld Product/Project

De röntgenstretcher is speciaal ontworpen voor gebruik in de medische zorg met het oog op het minimaliseren en voorkomen van transfers. De patiënt kan op deze stretcher worden gediagnostiseerd met behulp van röntgenopnames middels een C-boog en direct worden behandeld (traumaletsel of scopieën).

Aspecten: Hydraulische, Elektrische en Mechanische samenstelling
Facetten: Plaat- en freesbewerkingen, Inkoopdelen en de complete assemblage van dit eindproduct.