Mechatronische projecten

De expert voor uw mechatronische projecten

Bij Roosen Mechatronics bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van mechatronische projecten. Ons bedrijf combineert kwaliteit, betrouwbaarheid en meedenken met de klanten. Per slot van rekening hebben wij zeer veel ervaring op dit gebied en kunnen u zodoende waardevolle informatie geven over hoe een bepaald project het beste afgehandeld kan worden. Ons bedrijf werkt al meer dan 15 jaar op het gebied van de assemblage van eindproducten en halffabricaten. Wij werken voor de medische markt, de gezondheidszorg en voor het maken van high end producten.

De beste projecten voor mechatronica

Op het gebied van mechatronica projecten bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de mensen en machines klaarstaan om elk project tot een goed einde te brengen. Ons bedrijf is onderdeel van Roosen Industries. Binnen deze groep bedrijven kunnen wij u alle diensten bieden die er maar te bedenken zijn op het gebied van metaalbewerkingen. We hebben het dan niet alleen maar over de vervaardiging van eindproducten en halffabricaten, maar ook over bijvoorbeeld frees- en draaibewegingen, plaat- en buislaser en lasrobots.

Meer weten over onze mechatronica projecten?

Als u meer wilt weten over de projecten met mechatronica die wij in het verleden uit hebben gevoerd, of over de mogelijkheden die wij u voor uw project te bieden hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We monteren onze producten in onze fabriek in Eersel, waarna deze producten over de hele wereld gebruikt worden. Wij hebben de mogelijkheden om al onze producten efficient en met hoge kwaliteit te produceren. Maak anders een afspraak met ons om alle mogelijkheden met ons door te nemen. We vertellen u dan meer over de producten die wij voor u kunnen fabriceren, alsmede over de kosten die hieraan zijn verbonden.

Roosen Mechatronics

Markten

Medische Markt

Gezondheidszorg

High-End Producten

Roosen Machining bestaat uit verspaningslocaties (draai-, frees-, slijpbewerkingen) in Valkenswaard en Kanpur (India).

Met deze combinatie kunnen we hét verschil maken en u compleet ontzorgen.

Met onze Engineering hebben we de kennis & kunde voor het aanmaken, uitwerken en optimaliseren van uw idee/ontwerp.

Het maximaliseren van o.a. functionaliteit en maakbaarheid – de kostprijs wordt grotendeels bepaald in het ontwerp.

Met onze plaatlasers, 3D buislaser en ponsmachine maken we snel en vakkundig onderdelen aan.

Onze lasspecialisten en lasrobots (Staal, Alu. en RVS) brengen vervolgens flexibel en efficiënt de delen samen.

Roosen Mechatronics

Projecten

Geurloze omgeving in de zorg

Mobilizing Healthcare

Roosen Mechatronics

Contact

Roosen Mechatronica BV.

Kerver 1
5521DA Eersel
The Netherlands

T. +31 (0)497 517 171
E. info@roosenindustries.com

ContactFormulier

© Copyright 2018 - Roosen Mechatronica

Roosen Mechatronica heeft vele producten/projecten in haar portfolio gerelateerd aan de medische markt. Denk hierbij aan samenstellingen/sub-samenstellingen voor MRI toepassing of verwerking van vloeistoffen.

Deze markt heeft 2 belangrijke kenmerken: hoge kwaliteit en hoge reproduceerbaarheid. Dit is cruciaal voor de eindgebruiker / patiënt en dit zijn zaken waar wij goed op ingericht zijn.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

 

Roosen Mechatronica is uw partner in producten voor de gezondheidszorg. Producten waar vele mensen van afhankelijk zijn in de dagelijkse zorg.

Producten welke we reeds bij Roosen maken en samenstellen als eindproduct: ziekenhuisbed, operatiekamer systemen, etc. Veelal wordt het merendeel van onze onderdelen binnen onze groep vervaardigd en de complete inkoop van onderdelen verzorgd. Een one-stop-shop voor onze klanten.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

 

Hoge kwaliteit schokdempers voor voertuigen bij alledaags gebruik en competitiedoeleinden, denk hierbij aan Race, Autocross, Quads, etc.
Op hoog / professioneel niveau denk aan o.a. de FIA GT, FIA WTCC Championship, World Challenge Championship, 24 Hours of Spa, 24 Hours of Le Mans.
Kortom, een product wat moet presteren onder hoge druk.

Vraag ons geheel vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

Voorbeeld Project

De loopanalyse is gevalideerd in onderzoek en experimentele procedures voor diverse (neurologische) aandoeningen en letsels. Voorbeelden zijn ruggenmergletsel en andere zenuwletsels, neuropathische pijn, artritis, beroerte, Parkinson, cerebellaire ataxie, traumatisch hersenletsel, perifere zenuwbeschadiging, en meer.

Aspecten: Elektrische en Mechanische samenstelling.
Facetten: Plaat- en Freesbewerkingen, Inkoopdelen en de complete assemblage incl. verpakking van dit eindproduct

Voorbeeld Product/Project

De röntgenstretcher is speciaal ontworpen voor gebruik in de medische zorg met het oog op het minimaliseren en voorkomen van transfers. De patiënt kan op deze stretcher worden gediagnostiseerd met behulp van röntgenopnames middels een C-boog en direct worden behandeld (traumaletsel of scopieën).

Aspecten: Hydraulische, Elektrische en Mechanische samenstelling
Facetten: Plaat- en freesbewerkingen, Inkoopdelen en de complete assemblage van dit eindproduct.