Samenbouwen

Samenwerken met een professioneel samenbouwbedrijf

Wilt u samenbouwen met een professioneel samenbouwbedrijf? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Roosen Mechatronics. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van samenbouw van halffabricaten en complete producten. We hebben ruim 15 jaar ervaring op het gebied van hoogwaardige producten en subassemblies. We werken hierbij vooral samen met de gezondheidszorg, de medische sector en de high end industriele markt. Zo maken wij producten waar u op kunt vertrouwen. We hebben hiervoor de beste machines en meest ervaren mensen klaarstaan.

Aan de slag met samenbouw

We vinden het heel belangrijk om u alle mogelijkheden te bieden op het gebied van de productie van halffabricaten en volledige producten. Per slot van rekening is het zo dat er in de sectoren waar wij normaal gesproken mee samenwerken geen problemen mogen ontstaan met de producten. Hier kunnen namelijk levens vanaf hangen. Maar u kunt bij ons terecht voor alle mogelijke mechanische handelingen. Ons bedrijf is namelijk onderdeel van de Roosen Groep, een collectief van 11 bedrijven die op alle mogelijke gebieden met elkaar samenbouwen. Als samenbouwbedrijf kunnen wij u zodoende de hoogst mogelijke kwaliteit bieden.

Meer weten over samenbouw?

Als u meer wilt weten over samenbouw, of over ons bedrijf, neem dan een kijkje op onze website. Hier hebben wij een schat aan informatie klaarstaan, waarmee u straks helemaal op de hoogte bent van alles wat er met ons bedrijf te maken heeft. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen. Stel ons uw vragen, vraag ons om advies, of maak een afspraak met ons om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. We vinden het belangrijk om u goed op de hoogte te brengen van alles wat wij met ons bedrijf voor u kunnen maken. U kunt bij ons altijd rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Roosen Mechatronics

Markten

Medische Markt

Gezondheidszorg

High-End Producten

Roosen Machining bestaat uit verspaningslocaties (draai-, frees-, slijpbewerkingen) in Valkenswaard en Kanpur (India).

Met deze combinatie kunnen we hét verschil maken en u compleet ontzorgen.

Met onze Engineering hebben we de kennis & kunde voor het aanmaken, uitwerken en optimaliseren van uw idee/ontwerp.

Het maximaliseren van o.a. functionaliteit en maakbaarheid – de kostprijs wordt grotendeels bepaald in het ontwerp.

Met onze plaatlasers, 3D buislaser en ponsmachine maken we snel en vakkundig onderdelen aan.

Onze lasspecialisten en lasrobots (Staal, Alu. en RVS) brengen vervolgens flexibel en efficiënt de delen samen.

Roosen Mechatronics

Projecten

Geurloze omgeving in de zorg

Mobilizing Healthcare

Roosen Mechatronics

Contact

Roosen Mechatronica BV.

Kerver 1
5521DA Eersel
The Netherlands

T. +31 (0)497 517 171
E. info@roosenindustries.com

ContactFormulier

© Copyright 2018 - Roosen Mechatronica

Roosen Mechatronica heeft vele producten/projecten in haar portfolio relateert aan de medische markt. Denk hierbij aan samenstellingen/sub-samenstellingen voor MRI toepassing of verwerking van vloeistoffen.

Deze markt heeft 2 belangrijke kenmerken: hoge kwaliteit en hoge reproduceerbaarheid. Dit is cruciaal voor de eindgebruiker / patiënt en dit zijn zaken waar wij goed op ingericht zijn.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

 

Roosen Mechatronica is uw partner in producten voor de gezondheidszorg. Producten waar vele mensen van afhangen in de dagelijkse zorg.

Voorbeeld producten die we bij Roosen reeds maken en samenstellen als eindproduct: ziekenhuisbed, slimme afval dispenser, etc. Veelal binnen onze groep wordt het merendeel van de onderdelen vervaardigd en de complete inkoop van onderdelen verzorgt. Een 1-stop shop voor onze klanten.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

 

Een hoog kwaliteitsproduct schokdempers voor voertuigen voor normaal gebruik en competitie doeleinden, denk hierbij aan Race, Autocross, Quads, etc.
Op hoog / professioneel niveau denk aan o.a. de FIA GT, FIA WTCC Championship, World Challenge Championship, 24 Hours of Spa, 24 Hours of Le Mans.
Kortom een product wat moet presteren onder hoge druk.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen:

 

Contact: Fedde van Deursen
E: fedde.vandeursen@roosenindustries.com
T. +31 (0)497 517 176

Voorbeeld Project

Een fijne woon- en werkomgeving waar geen vuiltje aan de lucht is. Voor zorginstellingen is dat niet altijd even vanzelfsprekend. Nare geuren als gevolg van incontinentieafval brengen niet die huiselijke beleving die je bewoners en hun bezoekers wilt meegeven.

Aspecten: Elektrische, Pneumatische en Mechanische samenstelling.
Facetten: Plaat- en Freesbewerkingen, Inkoopdelen en de complete assemblage van dit eindproduct.

 

 

Voorbeeld Product/Project

De röntgenstretcher is speciaal ontworpen voor gebruik in de medische zorg met het oog op het minimaliseren en voorkomen van transfers. De patiënt kan op deze stretcher worden gediagnostiseerd met behulp van röntgenopnames middels een C-boog en direct worden behandeld (traumaletsel of scopieën).

Aspecten: Hydraulische, Elektrische en Mechanische samenstelling
Facetten: Plaat- en freesbewerkingen, Inkoopdelen en de complete assemblage van dit eindproduct.